Kang Kari Gai, Laos kylling i karry
30-40
Mad til 2 dage
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kang Kari Gai, Laos kylling i karry

Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion af en ny-klassiker af retten kylling i karry med ris inspireret af maden i Laos med smæk på smagen! Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

Allergener
 • Fisk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

 • Salt
 • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
4 stk
Rødløg
1 stk
Kyllingeinderfilet
600 g
Basmatiris
270 g
Kokosmælk
8 dl
Grøn karrypasta
1½ spsk
Babymajs
125 g
Fiskesauce (Fisk)
2 spsk
Koriander, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
 • Energi 924 kcal
 • Fedt 42 g
 • Kulhydrater 85 g
 • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 1. Skræl kartoffel og gulerødder og pil løg. Skær i små tern ca. 1 x 1 cm. Halvér kyllingefileterne på langs.
 2. Sæt ris over i 6 dl vand og ½ tsk salt, bring i kog og kog 12 min. under låg TIP: Du kan også nøjes med at koge halvdelen i 3 dl vand og koge samme mængde dag 2. Sluk og lad dem trække under låg, indtil resten er færdig.
 3. Bring kokosmælk i kog i en gryde ved medium varme. Tilsæt karrypasta TIP: Spar på karrypastaen, hvis du vil have retten mindre stærk. Lad det koge i 5 min. under omrøring.
 4. Tilsæt kylling, kartofler, gulerødder, majs, løg, fiskesauce og 1½ dl vand. Lad det koge i 15 min. Smag til med salt og peber. 
 5. Servér med de kogte ris og et drys koriander (gem lidt til dag 2).
 6. DAG 2: Hæld resten af kylling i karry og ris i en gryde og varm den godt igennem i ca. 12 min. TIP: Hvis du hellere vil have risen ved siden af kan du med fordel varme dem i en mikroovn i ca. 2 min tildækket eller koge vand og hælde over og lad dem stå til kyllingen er klar. Hæld vandet fra og servér.