Kyllingeinderfilet i barbecuesauce og frisk rissalat
20-30
4 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet i barbecuesauce og frisk rissalat

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Gulerod
2 stk
Rødløg
½ stk
Rucola salat
50 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
BBQ sauce
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 565 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Rissalat: Kog risene som anvist på pakken. Skræl gulerødderne, flæk på langs og skær derefter i tynde skiver diagonalt. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Skyl og tør rucola. Kom gulerødder og rødløg i en skål og bland med eddike og 2 spsk olivenolie.
  2. Barbecuekylling: Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber og pensl med halvdelen af ​​barbecuesaucen. Kom ½ dl vand og resten af ​​barbecuesaucen i panden og bring det i kog. Kog i ca. 1 min.??
  3. Rissalat - fortsat: Bland rucola og ris med gulerod og rødløg og smag til med salt og peber.
  4. Servér kyllingen ovenpå salaten og kom saucen fra panden over.