Røget chili-kylling med urtekartofler og majscreme
25-35
5 dages holdbarhed

Røget chili-kylling med urtekartofler og majscreme

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Peber
    • Olie
    • Sukker

    Det skal du bruge

    Kyllingelårsteak
    350 g
    Røget chili
    ½ pakke
    Kartofler
    400 g
    Gulerod
    2 stk
    Rødløg
    ½ stk
    Urte kryddermix
    ½ pakke
    Majskerner
    140 g
    Hvidløg
    ½ fed
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 600 kcal
    • Fedt 26 g
    • Kulhydrater 52 g
    • Protein 40 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
    2. Røget chili-kylling: Kom 1 spsk olie i en skål og rør røget chili, ½ spsk sukker og lidt salt i. Vend kyllingen i olien og læg det på en bageplade med bagepapir med skindet op ad. Bag kyllingen i ovnen ca. 25 min. til den er gennemstegt.
    3. Urtekartofler: Skyl og skær kartoflerne i kvarte. Skræl gulerødder og del i grove stykker. Pil løg og skær i både. Vend grøntsagerne i lidt olie og krydr med urtemix og salt. Kom dem på bagepladen til kyllingen og rist ca. 20 min til de er møre.
    4. Majscreme: Kom majsen i en si og skyl i koldt vand. Pil hvidløg og del i kvarte. Kom majs, hvidløg og ½ dl vand i en lille gryde. Bring det i kog og lad det simre i 2 min. Blend majsene til en jævn creme med en stavblender. Smag til med salt og peber.
    5. Servering: Servér chili-kylling og majscreme med urtekartofler og stegeskyen fra kyllingen til.