Ingredienser
2 pers
Allergener
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
- Sukker
Det skal du bruge
Kyllingelårsteak
350 g
Røget chili
½ pakke
Kartofler
400 g
Gulerod
2 stk
Rødløg
½ stk
Urte kryddermix
½ pakke
Majskerner
140 g
Hvidløg
½ fed
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 600 kcal
- Fedt 26 g
- Kulhydrater 52 g
- Protein 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
- Røget chili-kylling: Kom 1 spsk olie i en skål og rør røget chili, ½ spsk sukker og lidt salt i. Vend kyllingen i olien og læg det på en bageplade med bagepapir med skindet op ad. Bag kyllingen i ovnen ca. 25 min. til den er gennemstegt.
- Urtekartofler: Skyl og skær kartoflerne i kvarte. Skræl gulerødder og del i grove stykker. Pil løg og skær i både. Vend grøntsagerne i lidt olie og krydr med urtemix og salt. Kom dem på bagepladen til kyllingen og rist ca. 20 min til de er møre.
- Majscreme: Kom majsen i en si og skyl i koldt vand. Pil hvidløg og del i kvarte. Kom majs, hvidløg og ½ dl vand i en lille gryde. Bring det i kog og lad det simre i 2 min. Blend majsene til en jævn creme med en stavblender. Smag til med salt og peber.
- Servering: Servér chili-kylling og majscreme med urtekartofler og stegeskyen fra kyllingen til.