Sprød krydret fisk i sammoun med frisk grønt
15-20
4 dages holdbarhed

Sprød krydret fisk i sammoun med frisk grønt

Et sikkert hit for børn i alle aldre med de sprøde, krydrede fiskestykker, der sammen med friske grøntsager fyldes i lune pitabrød og dryppes med urtedressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Røget paprika
½ tsk
Karry
½ pose
Rasp (Gluten, Hvede)
1 pose
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Pitabrød (Gluten, Hvede)
2 stk
Let urtedressing (Mælk, Laktose)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 559 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 74 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Panering: Bland røget paprika, karry, rasp og lidt salt sammen på en tallerken. Kom æg i en dyb tallerken. Skær fisken i strimler og vend først i æg og så i krydderiblandingen.
  2. Grønt: Skyl grøntsagerne. Skær salat i strimler og agurk og tomat i små tern.
  3. Sprød fisk: Varm lidt olie på en pande og steg fisken i ca. 2 min. på hver side.
  4. Sammoun pita: Varm pitabrødene på brødristeren.
  5. Servér grønt, fisk og dressing i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.