Piccata di maiale con gnocchi, zucca in due modi e salvia
25-35
4 dages holdbarhed

Piccata di maiale con gnocchi, zucca in due modi e salvia

Panerede koteletter med gnocchi, græskar på to måder, salvie og kapers.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Mel
  • Smør

Det skal du bruge

Butternut græskar
½ stk
Hvidløg
1 fed
Løg
½ stk
Citron
½ stk
Salvie, frisk
½ pose
Kapers
½ glas
Kotelet
2 stk
Hønsebouillon
½ pose
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
250 g
Rucola salat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 785 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 81 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Græskar på 1. måde: Flæk græskaret på langs og på tværs. Fjern den bløde del med en ske og skær skrællen af. Del græskaret i grove stykker og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min.
  3. Forberedelse: Pil og hak hvidløg og løg. Riv det gule af skallen på citronen på den fine side af rivejernet. Skyl, tør og hak salvien groft. Hæd lagen fra kapers.
  4. Piccata di maiale: Kom 1 dl mel, lidt salt og peber i en dyb tallerken og vend kødet deri. Varm lidt olie op på en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletterne 2-3 min. på hver side til de er gennemstegt. Læg dem til side på en tallerken. Hæld lidt mere olie på panden og steg løg og hvidløg i 2-3 min. Tilsæt 1½ dl vand, 1 tsk mel, 1 spsk smør, bouillon, ønsket mængde kapers og salvie. Kog op og smag til med citronskal og -saft. Skru ned til lav varme og kom kødet tilbage på panden i saucen.
  5. Gnocchi: Tilbered gnocchi som anvist på pakken i det kogende vand fra punkt 1.
  6. Græskar på 2. måde: Kom halvdelen af de bagte græskar og ½ spsk smør i en blender/minihakker eller brug en stavmixer. Blend till en jævn purè og smag til med salt og peber.
  7. Servering: Skyl ruccola. Servér Piccata di maiale med gnocchi, græskarpurè og bagt græskar. Top med ruccola.