Pollo alla cacciatore con mezze maniche
20-30
5 dages holdbarhed

Pollo alla cacciatore con mezze maniche

Cacciatore betyder "jæger" på italiensk og denne varmende kyllingegryde laves på jægermanér, så den næsten laver sig selv. Serveres med mezze maniche pasta.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Rød peber
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Champignon
75 g
Kyllingelårsteak
2 stk
Basilikum, frisk
½ pakke
Hakkede tomater
1 dåse
Hønsebouillon
½ pose
Oregano
1 pose
Chiliflager
½ pose
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Bredbladet persille
½ pakke
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Oliven
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 829 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Grøntsager: Pil løg og hak fint. Skyl og skær peberfrugt og bladselleri i tern. Rens svampene for eventuelle jordrester og skær dem i tynde skiver.
  3. Kylling: Varm lidt olie op i en stor (sauté)pande ved middelhøj varme. Krydr kyllingen med salt og peber og steg 2-3 min. på skindsiden, vend og steg 2 min. til den har fået lidt farve. Læg kyllingen over i et ovnfast fad.
  4. Pollo alla cacciatore: Kom lidt mere olie på panden og steg alle grøntsagerne i ca. 4 min. Pluk imens basilikum groft. Rør det i sammen med hakkede tomater, bouillon, oregano og chili (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kog op og smag til med salt og peber og eventuelle rester af chili. Hæld tomatsaucen over kyllingen i fadet og steg i ovnen ca. 15 min. til kyllingen er gennemstegt.
  5. Pasta mezze maniche: Kom mens kyllingen er i ovnen pastaen i gryden med kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  6. Topping: Skyl og hak persillen groft. Riv osten fint på et rivejern. Top retten med oliven, revet ost og persille.