Hurtig kylling i grøn karry med grøntsager
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Hurtig kylling i grøn karry med grøntsager

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
5 Ingredienser
Færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og kød. Kog ris og så er maden klar.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Basmatiris
135 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Squash
½ stk
Grøn karrysauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 659 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 72 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Skær kyllingen i mindre bidder. Skyl og skær squash i tern.
Varm en stegepande/wok op med lidt olie til høj varme. Kom kylling og squash på panden og steg 2-3 min. Tilsæt karrysaucen og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
Drys peanuts over retten og servér med ris til.
Håber maden smager!