Thailandsk massaman-curry med kylling, kartofler og ris

Thailand

Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Thailandsk massaman-curry med kylling

kartofler og ris
Ny opskrift
Under 40 min
14 Ingredienser
Denne thailandske curry har en dejlig varme og rund spice. Alle ingredienser er tilberedt i curryen for at give ekstra meget smag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Liste
Liste
Billeder
Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Grønne bønner
½ pk
Løg
1 stk
Kyllingebryst
2 stk
Citrongræs
½ stilk
Lime
½ stk
Massaman curry paste
½ pose
Majsstivelse
½ pose
Kokoscreme
1 pose
Vand
1 dl
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Basmatiris
135 g
Koriander, frisk
½ pk
Hakkede peanuts
½ pose
(Jordnødder, Nødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
782 kcal
Fedt:
21 g
Kulhydrater:
95 g
Protein:
54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Kog curryen uden låg for at få en tykkere konsistens.

 Skræl kartofler og gulerødder og skær i ca. 1½ cm tern. Skyl bønnerne og del i to. Pil løg og skær i både. Dup kyllingen tør med køkkenrulle. Fjern de hårde blade yderst på citrongræsset, knus det med fladen af knivbladet og del i fire. Skyl lime og riv skallen fint på et rivjern. Del limen i to og skær den ene del i både. 
 Kog risene som anvist på posen.
 Varm lidt olie op til middelhøj varme i en stor gryde. Del kyllingebrystet i to på langs. Steg kyllingen i 3-4 min. eller til den har fået en lidt stegeskorpe. Krydr med lidt salt og peber, vend kyllingen og tilsæt gulerod, kartofler og løg. Tilføj currypaste og citrongræs og lad det hele stege ca. 1 min. Kom majsstivelse, kokoscreme og vand i gryden. Kog op og lad der simre under låg 10-12 min. til grøntsagerne er møre. Vend bønnerne i og smag til med soja, limeskal og saften fra den halve lime.
 Skyl og hak koriander groft. Servér ris og massaman-curry toppet med peanuts og koriander med limebåde til.
Håber maden smager!