25-35
3 dages holdbarhed
Fisk med sennepsauce og bacon
Fisk med sennepssovs med det klassiske tilbehør peberrod, hakket æg, kartofler og bacon.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- gluten,
- fisk,
- mælk,
- selleri,
- sennep,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Smør
- Mel
Det skal du bruge
Kartofler
400 g
Æg (Æg)
2 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Hvidvin (Svovldioxid)
⅓ dl
Bacon
75 g
Letmælk (Mælk, Laktose)
2 dl
Grov sennep (Sennep, Svovldioxid)
2 tsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
¼ pose
Kapers
½ glas
Høvlet peberrod (Svovldioxid)
½ bæger
Rødbeder i tern
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 598 kcal
- Fedt 25 g
- Kulhydrater 48 g
- Protein 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Kog æggene med efter 8 min. Tag æggene op og skyl under koldt vand. Pil og hak dem og kom i en skål.
- Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
- Bagt fisk: Krydr fisken med salt. Kom den i et ovnfast fad med bagepapir og hæld hvidvin over. Bag 10-12 min. til at fisken deler sig i lamellerne.
- Bacon: Varm en stegepande op og steg bacon sprødt. Sæt det til side.
- Sennepssovs: Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1½ spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min under omrøring. Tilsæt sennep, bouillon og lidt af væsken fra fisken. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
- Anret: Servér torsken med sennepssovs og kartofler samt hakket æg, bacon, kapers, peberrod og rødbedetern som tilbehør.