Pocheret torsk med selleripuré og løgsmør
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Pocheret torsk med selleripuré og løgsmør

3.84 (126)
Under 40 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Smør
  • Olie
  • Peber
Rødbede
3 stk
Kartofler
400 g
Knoldselleri
1 stk
(Selleri)
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Skalotteløg
1 stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 494 kcal
  • Fedt: 15 g
  • Kulhydrater: 55 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Bring en gryde med 1 ltr letsaltet vand i kog.
Skræl rødbeder. Skær rødbeder og kartofler i både. Fordel dem på en bageplade med bagerpapir og vend med lidt olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25-30 min. 
 Skær skrællen af sellerien og del den i grove stykker. Kom dem i en gryde med vand, der lige dækker. Kog i ca. 10 min. til de er helt møre. Hæld vandet fra, men gem lidt. Blend sellerien glat med en stavblender, tilsæt evt. kogevand lidt ad gangen til passende konsistens. Smag til med salt.
 Kom fisken i det kogende vand. Skru ned til lav varme og lad dem pochere i 8-10 min. Vandet må ikke bulderkoge, men skal holdes lige under kogepunktet.
Pil og hak løg. Smelt 2 spsk smør i en lille gryde. Steg løgene ved middelhøj varme i 4-5 min. til de er gyldenbrune.
Servér fisken med bagte rødbeder og kartofler sammen med selleripuré og løgsmør.
Håber maden smager!