Butter chicken "RetNemt"
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Butter chicken "RetNemt"

4.17 (955)
Under 30 min
11 Ingredienser
Klassisk indisk ret, som blev skabt i 1950'erne på restaurant Moti Mahal i New Delhi.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
200 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Karry
1 spsk
Garam masala
½ spsk
Piskefløde
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hakkede tomater
½ dåse
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 825 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 92 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
Skræl løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint. Varm en gryde op med 1 spsk smør og steg det hele ved middelvarme i 5 min.
Tilsæt karry og garam masala. Steg med 1 min. Tilsæt fløde, tomater og hvidvinseddike. Kog videre et par min. Smag til med salt og peber.
Skær kylling mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen ved høj varme i 2-3 min. til de får lidt farve.
Kom kyllingen i saucen og kog det sammen i ca. 5 min. mere.
Hak koriander groft og drys over retten. Servér med de kogte ris.
Håber maden smager!