25-35
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Kerala kylling med bananer og vildrisblanding
Kerala kylling er en afrikansk inspireret ret med en rigtig god krydderiblanding, der giver en spicy smag - uden at være for stærk. De friske bananskiver og mynte giver retten et pift. Det er nemt og med masser af smag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Vildrisblanding
180 g
Løg
1 stk
Gulerod
2 stk
Karry
1½ tsk
Chiliflager
½ tsk
Paprika
1 tsk
Spidskommen
1 tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Kokosmælk
2 dl
Honning
2 tsk
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Banan
1 stk
Mynte
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 852 kcal
- Fedt 25 g
- Kulhydrater 109 g
- Protein 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog ris i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 15 min. under låg. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
- Pil løg, halvér og skær i tynde både. Skræl gulerødderne og skær i skiver på ca ½ cm.
- Bland karry, chili, paprika, spidskommen, salt og peber i en pose. Læg kyllingen i posen og fordel krydderierne godt.
- Varm ½ spsk olie op i en gryde og steg kyllingen til den har fået farve.
- Tilsæt løg, gulerod, kokosmælk, honning, bouillon og ¼ dl vand. Lad det simre under låg i 12 min.
- Skær banan i skiver. Skyl mynte og hak groft.
- Drys mynte og banan over kyllingen og servér med ris til.