Fiskefilet med dildkartofler
25-35
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Fiskefilet med dildkartofler

Fiskefilet, remoulade og kartofler: Nem udgave af denne klassiker. En rigtig god familieret.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • sennep,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Rasp (Gluten, Hvede)
1 dl
Havregryn (Gluten, Havre)
½ dl
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Gulerod
2 stk
Broccoli
1 stk
Dild
1 pose
Citron
½ stk
Remoulade (Æg, Sennep)
2 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 573 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 60 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Bland rasp og havregryn med ½ tsk salt og ¼ tsk peber på en tallerken. Hæld æg i en anden tallerken. Dup fisken tør med køkkenrulle. Vend først i æg og så i rasp-blandingen.
  3. Skræl gulerødder og skær i stave. Skyl broccoli og del i buketter TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Kog gulerødderne i letsaltet vand ca. 3 min. Tilsæt broccoli og kog yderligere 4 min.
  4. Steg fiskefileterne på en pande med olie ca. 2-3 min. på hver side.
  5. Pluk dilden og hak den fint. Bland med kartoflerne.
  6. Skær citronen i både og servér til fiskefileterne med kartofler, grøntsager og remoulade.