Kylling i karry med bagt butternut græskar
30-40
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kylling i karry med bagt butternut græskar

Klassisk kylling i karry vendt med bagt butternutsquash og fuldkornsris til. Serveret med en sprød salat til.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Butternut græskar
½ stk
Fuldkornsris
135 g
Løg
½ stk
Karry
1½ pose
Piskefløde (Mælk, Laktose)
2½ dl
Majsstivelse
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Citrusvinaigrette
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1123 kcal
  • Fedt 58 g
  • Kulhydrater 101 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Skyl butternut græskar, skær top og bund af, flæk den langs og skrab kernerne ud. Skær i grove tern og vend med lidt olie, salt og peber. Fordel ternene på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 15 min til de er møre.
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Karrysauce: Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Tilfør fløde og kog det op stille og roligt. Bland imens majsstivelse og bouillon med 1 dl vand til en jævn konsistens. Kom det i under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
  4. Kylling i karry: Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min. Vend de bagte græskartern i til sidst.
  5. Salat: Skyl og skær æblet i tern. Bland det med salaten og vend med citrusvinaigrette.
  6. Servér kylling i karry med ris og salat.