Butter chickpeas med ris og grønt
20-30
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Butter chickpeas med ris og grønt

Fyldig karry med kikærter, søde kartofler, peberfrugt og blomkål. Toppet med koriander og serveret med mangochutney.

Ingredienser

Allergener
  • Mandler,
  • laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Sød kartoffel
1 stk
Rød peber
1 stk
Blomkål
1 stykke
Kogte ris
1 pose
Kikærter
½ dåse
Butter chicken sauce (Mælk, Mandler, Laktose)
1 pose
Koriander, frisk
½ pose
Mangochutney
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 653 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 117 g
  • Protein 21 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

TIP: Brug gerne stokken på blomkålen.

  1. Grønt: Skræl søde kartofler og rens peberfrugt. Skær begge i små tern 1x1 cm. Skær blomkålen i buketter TIP: Brug gerne stokken på blomkålen. 
  2. Ris: Del risene med fingrene mens de er i posen og tilbered i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
  3. Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie. Steg alle grøntsagerne 4-5 min. ved middelhøj varme. Hæld imens væden fra kikærterne. Kom 2 spsk vand på panden og kog 1 min. Tilsæt butter chicken sauce og kikærter og lad det simre under låg ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  4. Hak koriander og drys over retten. Servér med ris og mangochutney til.