Korea
Vegetar
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Bibimbap med sojastegte svampe, kimchi og stegt æg
3.96 (178)
Under 40 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
- Salt
Basmatiris
200 g
Ingefær
⅓ stk
Hvidløg
1½+½ fed
Tomatpuré
½ spsk
Gochujang chilipaste
½+½ spsk
Hvidvinseddike
1½+½ tsk
Kinakål
½ stykke
Æg
2 stk
Markchampignon
125 g
Sesamfrø
½+1 spsk
Sojasauce
1½+1½ spsk
Babyspinat
30 g
Sesamolie
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 904 kcal
- Fedt: 21 g
- Kulhydrater: 149 g
- Protein: 30 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Skræl og riv ingefær fint. Pil og pres den ene portion hvidløg. Kom begge dele i en skål og bland med tomatpuré, 1 tsk sukker og første mængde gochujang paste og vineddike. Skær kinakål i grove strimler. Kom det i skålen og vend godt rundt, kram det gerne med hænderne, så kålen "knækker".
Varm lidt olie op på en stor stegepande, slå æggene ud på panden og steg ca. 3 min. Krydr med lidt salt. Blommen må gerne stadig være blød. Læg æggene til side på et fad og gem panden.
Del svampene i kvarte. Varm panden op igen med rigelig olie og steg svampene ca. 3 min. Pres resten af hvidløget på panden og tilføj den ene mængde sesamfrø og soja. Steg videre ca. 1 min.
Kom babyspinat i en salatskål. Bland med sesamolie, vineddike, sesamfrø og lidt salt.
Bland resten af soja og gochujang paste i en skål.
Fordel ris, kimchi, sojastegte svampe og spinatsalat i serveringsskåle. Top med stegt æg og servér med gochujangsauce til.
Håber maden smager!