Grillet cæsarsalat med kylling og hjemmelavede croutoner
4 dages holdbarhed

Grillet cæsarsalat med kylling og hjemmelavede croutoner

4.14 (170)
Under 30 min
9 Ingredienser
En klassiker her serveret med kylling, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag. Retten er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Brød
2 stk
(Havre, Hvede)
Kyllingeinderfilet
300 g
Mayonnaise
2 spsk
(Æg)
Citron
½ stk
Hvidløg
½ fed
Dijon sennep
¼ tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Fiskesauce
½ tsk
(Fisk)
Hjertesalat
1½ stk
Grana Padano
35 g
(Æg, Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 699 kcal
  • Fedt: 33 g
  • Kulhydrater: 47 g
  • Protein: 54 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
 Skær brødet i tern på ca. 2x2 cm. Vend dem med lidt olivenolie. Fordel dem på en bageplade og bag i ca. 15-20 min. til de er gyldne og sprøde.
Krydr kyllingen med salt og peber. Varm en (grill)pande op med lidt olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side.
 Rør mayonnaise med 1 spsk citronsaft, 1 spsk olivenolie, presset hvidløg, dijon sennep, fiskesauce, lidt salt og peber.
 Del salaten i halve eller kvarte, hvis de er meget store. Skyl dem og tør grundigt, brug evt. en salatslynge. Pensel dem med olivenolie og drys med lidt salt. Varm en pande op på høj varme og steg salaten ca. 2 min. på hver af skærefladerne.
 Læg salaten på et fad eller tallerken og dryp dressingen over. Kom croutoner og kylling på. Riv osten over hele retten.
Håber maden smager!