Chilensk bønnesuppe med koriandermayo og quesadillas
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Chilensk bønnesuppe med koriandermayo og quesadillas

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Løg
½ stk
Tomat
1 stk
Rød peber
½ stk
Kidneybønner
½ dåse
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½ spsk
Sambal oelek
½ tsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
1 pose
Lime
½ stk
Honning
½ spsk
Koriander
1 drys
Mayonnaise (Æg)
4 spsk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 828 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 114 g
  • Protein 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl og skær bagekartoffel i tern ca. 1x1 cm. Hak løg groft og skær tomat og peberfrugt i tern. Hæld lagen fra bønnerne og skyl dem.
  2. Kom lidt olie i en gryde og steg løg og ⅓ presset hvidløg i ca. 2 min. Tilføj kartoflerne og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, honning, tomatpuré og sambal oelek. Lad det småkoge til kartoflerne er møre ca. 15 min.
  3. Skyl limen og riv skallen fint. Tilsæt tomat, peberfrugt og bønner til suppen og kog videre i ca. 2 min. Smag til med salt, limeskal og -saft.
  4. Koriandermayo: Skyl koriander og hak halvdelen og hvidløg meget fint. Bland det med mayonnaisen.
  5. Quesadillas: Fordel revet ost på den ene halvdel af hver tortilla. Fold tortillaen og tryk den sammen. Steg tortillas på en middelvarm stegepande i ca. 1 min. på hver side.
  6. Servér suppen med koriandermayo og frisk koriander på toppen og quesadillas ved siden af.