15-20
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kæmperejer i karrysauce
Serveret med ris og koriander
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- krebsdyr,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Mel
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Ris
200 g
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Karry
½ spsk
Kokosmælk
2 dl
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Koriander
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 655 kcal
- Fedt 21 g
- Kulhydrater 84 g
- Protein 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
- Karrysauce: Pil rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løgene 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt karry og steg videre 1 min. Kom kokosmælk i og lad det koge i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
- Rejer: Varm en stegepande op med lidt olie. Vend rejerne i ½ spsk mel og lidt salt og peber. Steg rejerne 1 min. på hver side ved høj varme. Kom dem op i saucen og lad det småkoge 1-2 min.
- Hak koriander og drys over rejerne og servér med ris til.