20-30
4 dages holdbarhed
Salvie-stegt gnocchi med kyllingefilet
Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- svovldioxid,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Fennikel
½ stk
Salvie, frisk
1 drys
Kyllingeinderfilet
300 g
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
500 g
Babyspinat
50 g
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2 dl
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 760 kcal
- Fedt 15 g
- Kulhydrater 96 g
- Protein 59 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
- Hak løg og hvidløg fint. Svits det på en pande i lidt olivenolie til løgene bliver klare. Skyl fennikel og snit fint.
- Tilsæt salvie og kylling samt lidt salt og peber og vend det hele rundt. Tilføj gnocchi, fennikel, spinat og mornaysauce og rør det sammen.
- Hæld det hele i et ovnfast fad. Drys ost på toppen og sæt fadet i ovnen i 15 min. Servér rygende varm.