Lun salat med kylling, ris, spinat og goma-dressing
15-20
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Lun salat med kylling, ris, spinat og goma-dressing

Super hurtig ris salat med et japansk twist

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Hakket kylling
300 g
Coleslaw-blanding
150 g
Kogte ris
1 pose
Lime
½ stk
Hvidløg
½ fed
Tahin (Sesamfrø)
2 spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Babyspinat
75 g
Tomat
2 stk
Rødløg
½ stk
Peanuts (Jordnødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 773 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm en gryde op med lidt olie. Steg kylling og coleslaw-blanding i et par min. til kødet skifter farve. Kom ris og ½ dl vand i, læg låg på og kog i 2-3 min. Tag låget af, rør godt rundt og sluk for varmen. Krydr med lidt salt og peber.
  2. Goma-dressing: Riv limeskal fint i en skål og pres saften over. Pil hvidløg og pres det ned i skålen. Tilsæt tahin, soja, ½ spsk sukker og 1 spsk vand. Rør det godt sammen med et lille piskeris.
  3. Grønt: Skyl babyspinaten. Pil rødløg, halver og skær i skiver. Skær tomat i tern.
  4. Vend grøntsagerne i risene/kødet. Kom det i skåle og top med goma-dressing. Drys nødderne over og servér.