Cæsarsalat (ikke i brug)
20-30
4 dages holdbarhed

Cæsarsalat (ikke i brug)

En klassiker her serveret med kylling, croutoner, masser af hjertesalat og umami smag. Retten er skabt af en Italiensk kok Caesar Cardini, som serverede den på sin restaurant i Tijuana, Mexico.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Citron
½ stk
Hvidløg
½ fed
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
¼ tsk
Fiskesauce (Fisk)
½ tsk
Hjertesalat
1½ stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 680 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 50 g
  • Protein 55 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
  2. Croutoner: Skær brødet i tern på ca. 2x2 cm. Vend dem med lidt olivenolie. Fordel dem på en bageplade og bag i ca. 15-20 min. til de er gyldne og sprøde.
  3. Kylling: Krydr kyllingen med salt og peber. Varm en (grill)pande op med lidt olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side.
  4. Dressing: Rør mayonnaise med 1 spsk citronsaft, 1 spsk olivenolie, presset hvidløg, dijon sennep, fiskesauce, lidt salt og peber.
  5. Salat: Del salaten i halve eller kvarte, hvis de er meget store. Skyl dem og tør grundigt, brug evt. en salatslynge. Pensel dem med olivenolie og drys med lidt salt. Varm en pande op på høj varme og steg salaten ca. 2 min. på hver af skærefladerne.
  6. Anret: Læg salaten på et fad eller tallerken og dryp dressingen over. Kom croutoner og kylling på. Riv osten over hele retten.