Pandestegt laks med agurkesalat, kartofler og dildressing
15-20
3 dages holdbarhed

Pandestegt laks med agurkesalat, kartofler og dildressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Smør

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Agurk
1 stk
Radiser
½ pose
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 spsk
Dild, frisk
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Citron
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 626 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 43 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Agurkesalat: Skyl og skær agurk og radiser i tynde skiver og kom i en skål. Bland vineddike, 1 tsk sukker, lidt salt og peber sammen og vend rundt med agurk og radiser.
  3. Dilddressing: Hak dild fint og bland med creme fraiche i en serveringsskål. Smak til med salt og peber.
  4. Stegt laks: Varm lidt olie og 1 tsk smør op på en stegepande ved middelhøj varme. Steg fisken 2-3 min. på hver side og krydr med salt og peber undervejs.
  5. Servering: Skær citron i både og servér til retten.