Mexi quinoa med chiliglaseret svinekød og salsa med majs
15-20
3 dages holdbarhed

Mexi quinoa med chiliglaseret svinekød og salsa med majs

Hurtig bowl med quinoa, krydret svinekød samt en salsa med tomater, majs og koriander.

Ingredienser

Allergener
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Quinoa-mix
125 g
Karry
½ tsk
Gulerod
2 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Mexico mix-krydderi
1½ pose
Sød chilisauce
1 spsk
Majskerner
140 g
Tomat
2 stk
Skalotteløg
½ stk
Hvidløg
¾ fed
Koriander, frisk
½ pose
Lys balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 632 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 57 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 250°C (Varmluft).
  2. Quinoa: Kog quinoa i 2½ dl vand tilsat karry og lidt salt i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen ca. 3 min.
  3. Chiliglaseret svinekødSkræl gulerødder og riv dem fint. Bland med kød, mexi-krydderi og sød chilisauce. Tag lidt fars på størrelse med en lille teske op med fingrene og sæt som små toppe på en bageplade med bagepapir. Bag dem ca. 6-8 min.
  4. Salsa: Hæld væden fra majsene. Skær tomat i tern. Pil skalotteløg og hvidløg. Hak løg og koriander og pres hvidløg. Bland det hele med eddike og ½ spsk olivenolie. Smag til med salt og peber.
  5. Anret: Kom quinoa i bunden af portionsskåle og top med kød og salsa.