Navratan korma med ristet blomkål, koriander og cashew-topping
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Navratan korma med ristet blomkål, koriander og cashew-topping

Fyldig vegetarisk karry serveret med ris.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Smør

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Blomkål
1 stykke
Bagekartoffel
½ stk
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
½+½ pose
Løg
½ stk
Kikærter
½ dåse
Karry
½ pose
Garam masala
¼ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Abrikos i tern (Svovldioxid)
½ pose
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 773 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  3. Forberedelse: Skær blomkål i mindre buketter. Skræl bagekartoffel og skær i tern ca. 1x1 cm. Pil løg og skær i både. Dræn kikærterne. Blend halvdelen af cashewnødderne med ½ dl kogende vand til en puré.
  4. Korma: Varm lidt olie op i gryde. Steg kartofler og løg i ca. 2 min. Tilsæt cashewpuré, karry, garam marsala og steg yderligere 1 min. Kom kikærter, hakkede tomater, piskefløde, 1½ dl vand og bouillon i. Lad det koge ca. 30 min. til kartoflerne er møre.
  5. Blomkål: Læg blomkålen på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie og salt. Bag dem i oven i ca. 15 min.
  6. Cashew-topping: Hak resten af cashewnødderne groft. Varm en stegepande op med lidt smør og steg nødderne med tørrede abrikoser ved middelhøj varme i ca. 2 min.
  7. Hak koriander groft og bland det i saucen sammen med blomkål. Smag retten til med lidt salt. Servér korma'en med ris og drys med cashew-toppingen.