Glutenfri
5 dages holdbarhed
Chicken tikka masala
med raita, mynte og mandlerNy opskrift
Under 35 min
16 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Nødder
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
Basmatiris
135 g
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Mynte, frisk
½ pk
Yoghurt naturel
½ dl
Hvidløg
½+1 fed
Spidskommen
1 tsk
Honning
½ tsk
Ingefær
⅓ stk
Løg
1 stk
Grøn peber
½ stk
Kyllingebryst
2 stk
Hønsebouillon
¼ pose
Garam masala
1 pose
Kokosmælk
2 dl
Saltede mandler
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 696 kcal
- Fedt:
- 26 g
- Kulhydrater:
- 70 g
- Protein:
- 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skær agurk i små tern. Pil rødløg og hak det fint sammen med halvdelen af mynten. Kom det hele i en skål og bland det godt sammen med yoghurt, ½ presset hvidløg, spidskommen, honning og lidt salt.
Pil hvidløg, skræl ingefær og hak begge fint. Pil løg og skær det i skiver. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i strimler. Flæk kyllingebryst på langs og del på midten, så du får 4 flade stykker af hver bryst.
Varm en gryde op med lidt olie og steg kylling og løg ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala krydderi og steg yderligere 1 min. Tilføj kokosmælk og bouillon og lad det koge ca. 10 min. til kyllingen er gennemstegt. Kom peberfrugt i og lad det koge med i 1 min. Smag til med salt.
Hak mandler og resten af mynten og drys over kyllingen. Servér med ris og raita.
Håber maden smager!