Butter chicken med kachumbar-salat, ris og koriander
30-40
5 dages holdbarhed

Butter chicken med kachumbar-salat, ris og koriander

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Løg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Butter chicken paste
1 glas
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Granatæble
½ stk
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Koriander, frisk
½ pose
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 838 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Forberedelse: Skræl hvidløg og ingefær og hak det fint. Pil løg og skær i både. Skær kyllingen i mindre stykker. 
  3. Butter chicken: Varm lidt olie op i en gryde. Steg løg, hvidløg, ingefær og kylling i ca. 3 min. ved middelhøj varme. Krydr med lidt salt. Tilsæt Butter chicken paste og rør rundt. Kom hakkede tomater, fløde, bouillon, ¼ dl vand og ½ tsk sukker i og lad det småkoge i ca. 10 min. til kyllingen er gennemsteg. Smag til med salt og peber.
  4. Kachumbar-salat: Halvér granatæblet og bank på skallen med en træske, så kernerne kommer ud i en stor skål. Skyl agurk og tomat og skær i tern. Pil rødløg og hak det fint sammen med koriander. Kom alt i skålen. Skyl lime, riv skallen fint og pres saften. Kom begge dele i salaten og vend det med lidt olivenolie samt salt og peber.
  5. Servér butter chicken med ris og kachumbar-salat til.