Alt i én pasta med hakket oksekød, cherrytomater og babyspinat
15-20
4 dages holdbarhed

Alt i én pasta med hakket oksekød, cherrytomater og babyspinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rødløg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Hakket oksekød
300 g
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Græsk krydderiblanding
½ spsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Babyspinat
50 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 810 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 79 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1.  Pil og hak rødløg. Skyl cherrytomaterne.
  2. Varm lidt olie op til middel varme i en stor gryde. Steg løg og hakket kød i 3-4 min. til løgene er blanke og kødet næsten gennemstegt. Tilsæt cherrytomater, pasta, græsk krydderi, bouillon og 4 dl vand og rør godt rundt.
  3. Bring det i kog og lad det hele simre under låg ved svag varme i 12-15 min. til det meste af væsken er kogt af og pastaen er kogt, men stadig er al dente. Rør i gryden et par gange i løbet af kogetiden, så den ikke klistrer til bunden.
  4. Riv imens osten og skyl spinaten.
  5. Vend creme fraiche og spinat i gryden til sidst og smag til med salt og peber. Top retten med revet grana padano.