Kyllingefilet og cremet svampepasta med salat og syltede rødløg
15-20
4 dages holdbarhed

Kyllingefilet og cremet svampepasta med salat og syltede rødløg

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Champignon
125 g
Løg
½ stk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Tomat
1 stk
Salatmix Toscana
75 g
Syltede rødløg
30 glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 841 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Læg kyllingen i et ovnfast fad, pensl med lidt olie og krydr med salt og peber. Steg i ovnen i 10–12 min. til den er gennemstegt.
  3. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  4. Rens og skær svampene i tynde skiver. Pil og hak løget fint. Varm en stegepande op til middelhøj varme. Steg svampene på panden i ca. 3 min. til de har afgivet lidt væske. Kom lidt olie og løg på sammen med svampene og steg i cirka 4 min. Tilsæt fløde og soja og bring det i kog. Smag til med salt og peber.
  5. Skyl og skær tomaten i tern. Kom tomat, salat og syltet rødløg i en serveringsskål og vend med lidt olivenolie, salt og peber.
  6. Bland flødesovsen og den kogte pasta sammen eller servér hver for sig med stegt kylling og salat.