Grillet ost og bulgursalat med appelsin og avocado
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Grillet ost og bulgursalat med appelsin og avocado

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør

Det skal du bruge

Grøntsagsbouillon
½ pose
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Skoleagurk
1 stk
Appelsin
½ stk
Avocado
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Grill-ost (Mælk, Laktose)
250 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Salatmix Toscana
100 g
Valnøddebrud (Nødder, Valnødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 901 kcal
  • Fedt 53 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bulgur: Opløs bouillon i 3 dl kogende vand i en lille gryde. Tilsæt bulgur og kog med låg i 12 min. Sluk og lad trække under låg til resten er færdig. Bland ½ spsk smør i.
  2. Grøntsager: Skyl agurk og skær skrællen af ​​appelsinen væk. Skær begge dele i tern. Del avocado i halve, fjern stenen og skær kødet i tern. Pil og hak skalotteløg fint.
  3. Grillet ost: Varm lidt olie op til høj varme på en (grill)pande. Skær osten i ca. 2 cm tykke skiver og steg den i 2 min. på hver side.
  4. Dressing: Rør 1 spsk æbleeddike med 1 spsk olivenolie, smag til med salt og peber.   
  5. Bulgursalat: Kom salatblandingen i en serveringsskål og bland med den kogte bulgur og grøntsager og hæld dressingen over. 
  6. Anret: Top salaten med den grillede ost og valnødder.