Kyllinge- og bulgursalat med søde kartofler og cherrytomater
25-35
4 dages holdbarhed

Kyllinge- og bulgursalat med søde kartofler og cherrytomater

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Sød kartoffel
2 stk
Cherrytomater
125 g
Rucola salat
50 g
Rødløg
1 stk
Kyllingelårsteak
2 stk
Hønsebouillon
½ pose
Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Babyspinat
75 g
Lime
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 693 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 78 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Del kyllingen i to stykker. Skyl de søde kartofler, cherrytomater og rucola og pil løg. Skær kartoflerne i grove stykker og løg i grove både og læg dem på en bageplade med bagepapir sammen med kyllingen med skindet opad. Dryp med lidt olie og krydr salt og peber og bag i ovnen i ca. 20 min.
  3. Opløs bouillon i 2½ dl kogende vand i en lille gryde. Tilsæt bulgur og kog med låg i 12 min. Sluk og lad trække under låg til resten er færdig.
  4. Vend spinaten sammen med kyllingen og grøntsagerne på bagepladen, når de er færdigstegte. Skær kyllingen i mindre stykker.
  5. Hæld bulguren i en stor skål og tilsæt grøntsagerne, kyllingen og cherrytomater. Bland det hele sammen og smag til med limesaft, ½ spsk olivenolie, salt og peber. Top retten med rucola.