Wrap med varmrøget laks, avocado og limedressing
15-20
4 dages holdbarhed

Wrap med varmrøget laks, avocado og limedressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Forårsløg
1 bundt
Lime
½ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Avocado
½ stk
Æble
½ stk
Varmrøget laks (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Salatmix Toscana
75 g
Syltede rødløg
½ glas
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 729 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Pak tortillas ind i stanniol og varm dem ca. 5-7 min. i ovnen. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol.
  3. Skyl forårsløg og lime. Skær forårsløg i tynde skiver og riv limeskal fint på et rivejern. Kom creme fraiche i en skål og tilsæt forårsløg og limeskal. Smag til med salt og peber og eventuelt lidt saft fra limen.
  4. Del avocadoen i halve, fjern stenen og tag avocadokødet ud med en ske. Skyl æblet. Skær æble og avocado i små tern. Riv den varmrøgede laks i grove stykker.
  5. Fyld de lune tortillas med salat, varmrøget laks, æbletern, avocado, syltede rødløg og top med dressing.