3 dages holdbarhed
Færdigstegte fiskefrikadeller med karrysovs
broccoli og kartoflerNy opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Lækre færdige fiskefrikadeller lavet på torsk, lige til at varme
Lækre færdige fiskefrikadeller lavet på torsk, lige til at varme
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
- Vand
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
Kartofler, små
400 g
Gulerod
1 stk
Broccoli
1 stk
Vand
2 spsk
Karry
½ pose
Bechamelsauce
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 678 kcal
- Fedt:
- 28 g
- Kulhydrater:
- 67 g
- Protein:
- 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring rigeligt letsaltet vand i kog i en stor gryde med plads til både kartofler, gulerødder og broccoli. Kog kartoflerne i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i 10-12 min.
Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Skyl og skær broccoli i buketter. Brug også gerne stokken og skær den i mindre tern. Kog gulerødderne sammen med kartoflerne de sidste 4 min. af kogetiden. Tilsæt broccoli i de sidste 2-3 min. af kogetiden. Hæld derefter vandet fra.
Kom vand i en gryde og rør karry i. Tilsæt bechamelsauce, bring i kog under omrøring og lad det simre ca. 3 min.
Servér fiskefrikadellerne med karrysauce, grønt og kartofler til.
Håber maden smager!