Færdigstegte fiskefrikadeller med karrysovs, broccoli og kartofler
3 dages holdbarhed

Færdigstegte fiskefrikadeller med karrysovs

broccoli og kartofler
Ny opskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Lækre færdige fiskefrikadeller lavet på torsk, lige til at varme

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
  • Vand
Fiskefrikadelle (har været frosset)
6 stk
(Æg, Fisk, Mælk, Laktose)
Kartofler, små
400 g
Gulerod
1 stk
Broccoli
1 stk
Vand
2 spsk
Karry
½ pose
Bechamelsauce
1 pose
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
678 kcal
Fedt:
28 g
Kulhydrater:
67 g
Protein:
41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Bring rigeligt letsaltet vand i kog i en stor gryde med plads til både kartofler, gulerødder og broccoli. Kog kartoflerne i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
 Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft). Kom fiskefrikadellerne i et fad og lun dem i ovnen i 10-12 min.
 Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Skyl og skær broccoli i buketter. Brug også gerne stokken og skær den i mindre tern. Kog gulerødderne sammen med kartoflerne de sidste 4 min. af kogetiden. Tilsæt broccoli i de sidste 2-3 min. af kogetiden. Hæld derefter vandet fra.
Kom vand i en gryde og rør karry i. Tilsæt bechamelsauce, bring i kog under omrøring og lad det simre ca. 3 min.
Servér fiskefrikadellerne med karrysauce, grønt og kartofler til.
Håber maden smager!