Sesamstegt laks med syrlig ingefær-gulerodssalat
15-20
3 dages holdbarhed

Sesamstegt laks med syrlig ingefær-gulerodssalat

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pose
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 spsk
Ingefær
½ stk
Revet gulerod
150 g
Kålmix
150 g
Babyspinat
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 678 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog bulgur i 2½ dl vand med lidt salt i 10 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Sesamstegt laks: Varm en pande med lidt olie. Krydr laksefileterne med salt og peber og steg dem i 3-4 min. på hver side. Drys sesamfrø på laksen og steg yderligere et par min.
  3. Ingefær-gulerodssalat: Kom hvidvinseddike, ½ dl vand og 2 spsk sukker i en lille gryde og kog op. Skær ingefær i tynde skiver, tilsæt i lagen og lad det trække i 5 min. Bland imens revet gulerod og kålmix i en skål. Hæld ingefærlagen over.
  4. Skyl og tør spinaten. Servér den sesamstegte laks med gulerodsalat og bulgur toppet med spinat.