Toskansk gnocchi med spinat
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Toskansk gnocchi med spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Rødløg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Cherrytomater
125 g
Babyspinat
100 g
Basilikum
1 drys
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Herbes de Provence
1 tsk
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1¼ dl
Gnocchi (Gluten, Svovldioxid, Hvede)
500 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 541 kcal
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 19 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Pil og hak rødløg og hvidløg. Skær tomaterne i halve. Skyl spinat og basilikum. Hak basilikum groft. Riv Grana Pandano.
  3. Kom lidt olivenolie på en pande med høj kant og steg løg og hvidløg i ca. 2 min. uden det tager farve. Tilsæt tomater, spinat og Herbes de Provence. Kom fløde ved og lad det koge i ca. 2 min.
  4. Kom gnocchi i det kogende vand og kog 2-3 min. Hæld vandet fra, men gem lidt til saucen.
  5. Kom gnocchi på panden sammen med halvdelen af osten og basilikum og lad det koge op. Justér evt. saucens tykkelse med lidt kogevand. Smag til med salt og peber.
  6. Servér toskansk gnocchi og drys med resten af osten.