Dahl med stegt fisk og gulerødder
20-30
4 dages holdbarhed

Dahl med stegt fisk og gulerødder

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel
  • Smør

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Tomatpuré
1 spsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Garam masala
1 tsk
Gurkemeje
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Røde linser
1½ dl
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Gulerod
2 stk
Koriander
1 drys
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 568 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Dahl: Pil løg og hvidløg. Hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg et par min. uden det tager farve. Tilsæt revet ingefær, tomatpuré, bouillon, garam marsala, gurkemeje, chili, spidskommen og 5 dl vand. Tilføj linser og bring i kog. Kog i ca. 20 min. til de er møre og konsistensen tykner. Rør i dem undervejs. Smag til med salt og peber.
  2. Fisk: Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg den ca. 2-3 min. på hver side. Kom lidt smør på panden til sidst.
  3. Gulerødder: Skræl gulerødderne, skær dem i stave og kom dem i en skål.
  4. Anret: Pluk koriander. Læg fisken ovenpå den varme dahl, kom en klat yoghurt på og drys med koriander. Servér med gnave-gulerødder til.