Dahl med stegt fisk og gulerødder
4 dages holdbarhed

Dahl med stegt fisk og gulerødder

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Mel
  • Smør
Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Tomatpuré
1 spsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Garam masala
1 tsk
Gurkemeje
1 tsk
Chiliflager
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Røde linser
1½ dl
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Gulerod
2 stk
Koriander
1 drys
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 568 kcal
  • Fedt: 11 g
  • Kulhydrater: 67 g
  • Protein: 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

 Pil løg og hvidløg. Hak begge dele fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg et par min. uden det tager farve. Tilsæt revet ingefær, tomatpuré, bouillon, garam marsala, gurkemeje, chili, spidskommen og 5 dl vand. Tilføj linser og bring i kog. Kog i ca. 20 min. til de er møre og konsistensen tykner. Rør i dem undervejs. Smag til med salt og peber.
 Varm en stegepande op med lidt olie. Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg den ca. 2-3 min. på hver side. Kom lidt smør på panden til sidst.
 Skræl gulerødderne, skær dem i stave og kom dem i en skål.
 Pluk koriander. Læg fisken ovenpå den varme dahl, kom en klat yoghurt på og drys med koriander. Servér med gnave-gulerødder til.
Håber maden smager!