Grillet kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat
20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Grillet kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat

Ingredienser

Allergener
  • Æg

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Solo hvidløg
¼ stk
Estragon, frisk
½ pose
Mayonnaise (Æg)
3 spsk
Rødløg
½ stk
Fennikel
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 576 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 48 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  3. Estragon-aioli: Pil og pres hvidløg. Hak estragon og bland begge dele med mayonnaise, salt og peber.
  4. Pil rødløg og skær i tynde både. Skær fennikel i tynde skiver. Varm en stegepande op med lidt olivenolie og steg grøntsagerne i 2-3 min. til fennikel er mør. Tilføj ½ spsk sukker, smag til med salt og peber og læg til side. Alternativt kan grøntsagerne også grilles, med samme fremgangsmåde som på panden.
  5. Gnid kyllingen med olivenolie og krydr med salt og peber. Grill på direkte varme/steg på en grilpande i ca. 2 min. på hver side til det er gennemstegt, den skal føles fast.
  6. Bland salaten med grøntsagerne og servér med grillet kylling, kartofler og estragon-aioli.