Vietnamesisk burrito med stegt svinekød og mango
30-40
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Vietnamesisk burrito med stegt svinekød og mango

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
80 g
Skalotteløg
½ stk
Ingefær
30 g
Mango
½ stk
Lime
½ stk
Gulerod
1 stk
Koriander
1 drys
Hakket gris & kalv
300 g
Solo hvidløg
½ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Honning
½ spsk
Sambal oelek
½ tsk
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Salatmix Toscana
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 824 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 108 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 2 dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Pil og hak løg fint. Skræl og riv ingefær. Skær skindet af mangoen og skær den i tern. Skyl lime og riv skallen fint og del derefter i 2.
  3. Gulerodssalat: Skræl og riv gulerod groft og hak koriander. Læg det i en skål og bland med limeskal, saft fra den ene del lime og halvdelen af ingefæren. Smag til med salt og peber.
  4. Kødfyld: Kom lidt olie på en pande. Steg kødet ved høj varme i ca. 5 min. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg og resten af ingefæren og steg videre i ca. 3 min. Tilsæt saft fra resten af limen, soja, honning og sambal oelek og steg yderligere i ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Bland de kogte ris i kødet og rør det godt sammen. Kom blandingen i en skål. Tør panden af og varm tortillas på panden TIP: Du kan i stedet varme tortillas i mikroovn.
  6. Fyld de varme tortillas med salatmix, kødfyld, gulerodssalat og mango. Rul dem sammen og spis dem varme.