Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og kartofler
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Hakkebøf med sennep, sesam, spidskålsslaw og kartofler

Ny opskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Lidt anderledes hakkebøf pakket ind i sennep og sesam og serveret med fyldig 'slaw' af spidskål og kartofler

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Hakket oksekød
300 g
Sesamfrø
2 tsk
(Sesamfrø)
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Sennep
2+1 tsk
(Sennep, Svovldioxid)
Honning
1 spsk
Lys balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Pastinak/persillerod
100 g
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Æble
1 stk
Snittet spidskål
125 g
Bredbladet persille
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
636 kcal
Fedt:
27 g
Kulhydrater:
59 g
Protein:
39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Form 2 (3)* hakkebøffer. Smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør eller olie på en varm pande (eller på grillen) og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middelvarme. Krydr med salt og peber.
Rør creme fraiche, sennep, honning og balsamico sammen og smag til med salt og peber.
Riv pastinak på den grove side af et rivejern. Skær bladselleri i tynde skiver. Skær æble i både, fjern kernehus og snit bådene i mindre stykker. Vend det hele med spidskål, hæld dressingen over og lad det trække, indtil resten er klar.
Skyl og hak persillen groft
Anret bøfferne med spidskålsslaw og kartofler drysset med hakket persille.
Håber maden smager!