15-20
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed
Kidneybønner i karry med cashewnødder og mango
Dejlig krydret ret med bælgfrugter, bulgur og sprød salat - og så er den hurtig at lave.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Gluten,
- krebsdyr,
- selleri,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Saltede cashewnødder
2 spsk
Røde kidneybønner
½ dåse
Kikærter
½ dåse
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Grøn karrypasta (Krebsdyr)
¼ tsk
Cherrytomater
½ dåse
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Lime
½ stk
Mango i tern
30 g
Chiliflager
¼ tsk
Hjertesalat
1 stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 851 kcal
- Fedt 36 g
- Kulhydrater 102 g
- Protein 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak cashewnødder groft. Hæld lagen fra bønner og kikærter og skyl dem.
- Kog bulgur i 3½ dl letsaltet vand i ca. 10 min. under låg.
- Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt karry det sidste ½ min.
- Tilsæt tomater, kikærter, kidneybønner, kokosmælk, ½ dl vand, bouillon og halvdelen af cashewnødderne. Lad det småkoge 4-5 min.
- Skyl limefrugten og riv skallen fint. Tilsæt limeskal og saft til retten. Kog videre i 2-3 min. Tilsæt mango og smag til med lidt chili og salt.
- Skyl salaten og bræk den i mindre stykker. I en skål blandes vineddike med 1 spsk olie, lidt chiliflager, salt og peber og vendes sammen med salaten.
- Skyl og hak koriander groft og bland den med resten af cashewnødderne og drys det over retten. Servér med bulgur og salat.