Smokey chipotle kyllingebryst med gratineret Mac&Cheese og bønnesalat
30-40
5 dages holdbarhed

Smokey chipotle kyllingebryst med gratineret Mac&Cheese og bønnesalat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Olivenolie
  • Smør
  • Mel

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Grønne bønner
½ pakke
Sødmælk (Mælk, Laktose)
2½ dl
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
2 pakke
Oregano
½ tsk
Røget chili
1 pakke
Røget paprika
1 tsk
Kyllingebryst
280 g
Tomat
1 stk
Rødløg
½ stk
Rød chili
½ stk
Bredbladet persille
½ pakke
Bønner
½ dåse
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 913 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 97 g
  • Protein 66 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog ca. 8 min. Nip enderne af de grønne bønner og kog dem i en sigte i gryden ca. 2 min. Skyl dem i koldt vand.
  3. Bechamel: Smelt 1 spsk smør i en gryde, tilsæt 1 spsk mel og pisk det godt sammen. Tilfør mælk lidt ad gangen og kog det sammen 3-4 min. under omrøring. Smag til med salt og peber. Hvis saucen klumper gør det ikke noget, brug en stavblender til at samle den.
  4. Mac & cheese: Riv osten. Vend pastaen med bechamel og halvdelen af osten. Kom det i et ovnfast fad og drys resten af osten og oregano over. Bag den i ca. 10 min. til den har fået en god farve.
  5. Kylling: Rør røget chili og røget paprika sammen i en skål. Kom kyllingebrysterne i og vend det rundt. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kyllingen ved høj varme ca. 3 min. på hver side. Skru ned og steg videre i ca. 5 min.
  6. Bønnesalat: Del de grønne bønner i to. Skyl tomat og skær i tern. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Hak chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skyl persillen og hak den groft. Dræn bønnemixen og skyl i koldt vand. Bland det hele i en skål og vend med æbleeddike, 1 spsk olivenolie, lidt salt og peber.
  7. Anret: Skær kyllingen i skiver og servér med bønnesalat og mac & cheese.