Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia
15-20
4 dages holdbarhed

Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret. Skøn og frisk letrøget kyllingesalat, der smager af forår og sommer. Serveres med lækkert lunt italiensk focaccia brød. Det smager helt enkelt fantastisk - og det bliver ikke nemmere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Porre
1 stk
Røget kyllingebryst
200 g
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Radiser
1 pose
Nordisk salatmix
100 g
Revet gulerod
150 g
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 521 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skyl porre og skær i tynde ringe. Skær kyllingen i mundrette stykker. Varm lidt olie på en pande og steg porre og kylling ca. 5 min.
  2. Lun brødet på brødristeren. Skyl radiser og snit i tynde skiver.
  3. Bland salat, kylling, porre, revet gulerod og radiser med dressingen i en skål. Skær brødet i tykke skiver og servér til salaten.