Salat med kyllingebryst, pære og salatost
15-20
4 dages holdbarhed

Salat med kyllingebryst, pære og salatost

Denne kyllingesalat er både super nem, meget hurtig og virkelig lækker med spændende smag fra ristede nødder, pære og tern af salatost.

Ingredienser

Allergener
  • Valnødder,
  • laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
2 stk
Lys balsamico (Svovldioxid)
¾ spsk
Salatmix Toscana
100 g
Hjertesalat
1 stk
Pære
1 stk
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Valnøddebrud (Nødder, Valnødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 761 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 63 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kylling: Varm en pande op med lidt olie. Steg kyllingen ca. 6-8 min. på hver side og krydr med salt og peber. Lad kødet køle af inden det plukkes i mindre stykker.
  2. Dressing: Pisk balsamico sammen med 1 spsk olie fra osten og smag til med salt og peber.
  3. Brød: Lun brødet på brødristeren.
  4. Salat: Vask salaten grundigt og pluk den i mindre stykker. Skyl pære og skær i tern. Hak nødderne groft. Bland kylling, salat, pære og ostetern. Hæld dressing over og drys med nødder.
  5. Servér med lunt foccacia.