Caribien
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Island stew med søde kartofler, lime og crispy corn-topping
4.11 (170)
Under 40 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Selleri·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Olie
Løg
1 stk
Søde kartofler
300 g
Ingefær
15 g
Solo hvidløg
½ stk
Bønner
1 dåse
Lime
½ stk
Karry
1 tsk
Kokosmælk
2 dl
Grøntsagsbouillon
½ pose
Majskerner
1 dåse
Hvidvinseddike
¼ spsk
Koriander, frisk
½ pakke
Rød chili
¼ stk
Nachochips
30 g
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 630 kcal
- Fedt: 34 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 15 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Pil og hak løg fint. Skræl søde kartofler og skær dem i tern. Skræl ingefær og hvidløg, riv begge fint. Dræn bønnerne. Skyl lime, riv skal fint og pres saften.
Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene i ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og karry og steg videre i 1 min. Tilsæt kokosmælk, søde kartofler, 1 dl vand og bouillon. Kog det under låg i 10 min.
Bland drænet majs med halvdelen af bønnerne på en bageplade med bagepapir. Vend det med olivenolie og salt og fordel jævnt. Bag det højt i ovnen i ca. 10 min.
Kom resten af bønnerne i og kog yderligere 2 min. Tag gryden af varmen og smag til med limesaft, hvidvinseddike, salt og peber.
Hak koriander og chili (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Bland det med crispy corn, limeskal og nachos. Rør det hele rundt.
Vend babyspinat i den varme gryde, så den falder sammen. Servér med crispy corn topping.
Håber maden smager!