Kyllingekrebinetter med estragondip og kikærtesalat
20-30
2 dages holdbarhed

Kyllingekrebinetter med estragondip og kikærtesalat

Kylling og estragon er en klassiker, også med hakket kylling. Kikærterne giver fylde i spinatsalaten og kartoflerne serveres med den dejlige estragondip.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Estragon, frisk
1 pose
Hakket kylling
300 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2 dl
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Babyspinat
50 g
Kikærter
½ dåse
Citrusvinaigrette
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 776 kcal
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrater 52 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis du ikke kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
  2. Kyllingekrebinetter: Skyl estragon og hak fint. Rør kylling og halvdelen af estragon med salt og peber og form 4 (6)* små flade krebinetter. Varm olie op på en pande og brun krebinetterne 1 min. på hver side og steg derefter videre 4-5 min. på hver side ved lidt svagere varme.
  3. Estragondip: Rør creme fraiche, resten af estragon og sennep sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Kikærtesalat: Skyl babyspinat. Hæld væden fra kikærter og skyl grundigt. Vend spinat og kikærter med citrusvinaigrette.
  5. Servér kyllingekrebinetterne med kartofler, salat og dip.