Laktosefri
3 dages holdbarhed
Indonesiske frikadeller med tabouleh
3.87 (479)
Under 35 min
12 Ingredienser
Krydret og velsmagende - uden at være stærk. Sådan er denne ret, der udover de lækre frikadeller byder på en spændende og mættende salat med bulgur også kaldet tabouleh.
Krydret og velsmagende - uden at være stærk. Sådan er denne ret, der udover de lækre frikadeller byder på en spændende og mættende salat med bulgur også kaldet tabouleh.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Mel
- Olie
Løg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce
1½ spsk
Spidskommen
¼ tsk
Pasteuriseret æg
½ bæger
Bulgur
125 g
Sesamfrø
2 pose
Tomat
2 stk
Rød peber
½ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Forårsløg
½ bundt
Citron
⅓ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 713 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 66 g
- Protein: 45 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg fint. Rør kødet med ½ tsk salt. Tilsæt soja, ¼ tsk peber, spidskommen, æg, 1½ spsk mel og løg. Rør farsen godt sammen.
Kog bulgur i 3 dl vand tilsat ½ tsk salt under låg i 12 min. Hæld evt. overskydende vand fra og afkøl let.
Form farsen til valnøddestore boller med hænderne. Tril dem i sesamfrøene og tryk godt fast. Steg frikadellerne i ½ spsk olie på en pande 8-10 min. til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem jævnligt, så faconen bevares.
Skær tomat og peberfrugt i små tern og bland dem i bulguren. Tilsæt finthakket mynte, fintsnittet forårsløg, ½ spsk olie og citronsaft og smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med tabouleh.
Håber maden smager!