Gratinerede burritos med oksekød
5 dages holdbarhed

Gratinerede burritos med oksekød

3.88 (334)
Under 40 min
11 Ingredienser
Mexikansk inspirerede burritos med lækkert fyld af hakket oksekød, grøntsager og bønner gratineret med tomatsovs og revet ost.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Løg
1 stk
Tomat
1 stk
Rød peber
1 stk
Hakket oksekød
300 g
Ras el hanout
2½+1 tsk
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½ pakke
Chilibønner
1 dåse
Tortilla-wrap
4 stk
(Gluten, Hvede)
Revet cheddar
100 g
(Mælk, Laktose)
Basilikum, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 947 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 84 g
  • Protein: 62 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frisk basilikum bør opbevares udenfor køleskabet, da det ikke tåler kulde.

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Hak løg. Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skær peberfrugt i tynde strimler.
Brun kødet i olie i en gryde. Tilsæt ¾ af løget, 2½ tsk krydderi, cherrytomater og peberfrugt, Skru ned til middel varme og lad det simre under låg ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
Steg resten af løget og presset hvidløg i lidt olie i en lille gryde ved middel varme. Tilsæt krydderi, hakkede tomater og lidt salt og peber. Lad simre ved middel varme i ca. 5 min. uden låg.
Dræn bønnerne og tilsæt til kødet. Varm med de sidste 2 min.
Læg tortillas ud på køkkenbordet og stil et smurt ovnfast fad klar. Fordel kødblanding på hver tortilla, rul sammen og læg dem tæt sammen i fadet.
Hæld tomatsovs over midten af tortillaerne og fordel revet ost over sovsen. Gratinér i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering.
Håber maden smager!