Sommer
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Fyldig middagssalat med mørbrad
og friske blommerNy opskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Flot og mættende middags-salat med hvedekerner, friske blommer, grøntsager og lækker svinemørbrad omviklet med serranoskinke skåret i rustikke skiver. Det er enkelt og lækkert!
Flot og mættende middags-salat med hvedekerner, friske blommer, grøntsager og lækker svinemørbrad omviklet med serranoskinke skåret i rustikke skiver. Det er enkelt og lækkert!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Blomme
1 stk
Hvidløg
1 fed
Sennepsvinaigrette
½ pose
Salatmix Napolitana
50 g
Rødbede
2 stk
Svinemørbrad
300 g
Timian/Rosmarin blanding
1 pose
Lufttørret skinke
2 skiver
Hvedekerner
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 637 kcal
- Fedt:
- 24 g
- Kulhydrater:
- 62 g
- Protein:
- 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog hvedekerner som anvist på posen.
Skræl rødbederne og skær i mundrette stykker. Vend rødbeder med olie og læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt dem straks i ovnen.
Afpuds mørbrad og krydr med timian/rosmarin, salt og peber. Læg skinke på en bageplade med bagepapir og læg mørbraden ovenpå. Rul mørbraden i skinke og lad den ligge med samlingen nedad. Steg mørbrad sammen med rødbeder nederst i ovnen ca. 20 min.
Skyl og skær blomme i både. Pil og pres hvidløg. Vend hvedekernerne sammen med hvidløg, sennepsvinaigrette, rødbeder, blommer og salat. Krydr med salt og peber.
Skær kødet i skiver, anret på salaten og servér.
Håber maden smager!