Karrysuppe med torsk, æbletern og groft brød
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Karrysuppe med torsk

æbletern og groft brød
Ny opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Dejlig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk og appelsin.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogende vand
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Hvidløg
1 fed
Gulerod
2 stk
Karry
1 pose
Fiskebouillon
1 pose
(Fisk)
Kogende vand
5 dl
Kokosmælk
2 dl
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Æble
1 stk
Appelsin
⅓ stk
Brød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Forårsløg
½ bundt
Næringsindhold (per portion)
Energi:
559 kcal
Fedt:
20 g
Kulhydrater:
60 g
Protein:
34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

 Du kan i stedet lune brødene på brødristeren.
Pil og pres hvidløg. Skræl og snit gulerødder fint. Varm lidt olie op i en stor gryde til høj varme. Kom karry og hvidløg i og rør rundt. Tilsæt gulerod og svits et par min. Tilføj bouillon, kogende vand og kokosmælk. Lad suppen koge 5 min.
Del brødene og lun dem ca. 6 min. i ovnen eller på brødristeren.
Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Kom fisk og æbler i suppen og kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt og peber.
Skyl og snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Kom suppe i portionsskåle, pynt med forårsløg og servér brødet til.
Håber maden smager!