Laktosefri
4 dages holdbarhed
Karrysuppe med torsk
æbletern og groft brødNy opskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Dejlig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk og appelsin.
Dejlig suppe med frisk fisk, let smag af karry, friske toner af æble og forårsløg og rundet af med kokosmælk og appelsin.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Kogende vand
- Olie
- Peber
- Salt
Hvidløg
1 fed
Gulerod
2 stk
Karry
1 pose
Fiskebouillon
1 pose
Kogende vand
5 dl
Kokosmælk
2 dl
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Æble
1 stk
Appelsin
⅓ stk
Brød
2 stk
Forårsløg
½ bundt
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 559 kcal
- Fedt:
- 20 g
- Kulhydrater:
- 60 g
- Protein:
- 34 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.
Du kan i stedet lune brødene på brødristeren.
Pil og pres hvidløg. Skræl og snit gulerødder fint. Varm lidt olie op i en stor gryde til høj varme. Kom karry og hvidløg i og rør rundt. Tilsæt gulerod og svits et par min. Tilføj bouillon, kogende vand og kokosmælk. Lad suppen koge 5 min.
Del brødene og lun dem ca. 6 min. i ovnen eller på brødristeren.
Skær fisken i 3 cm brede strimler. Skær æble i tern. Kom fisk og æbler i suppen og kog i 2 min. Smag til med appelsinsaft, salt og peber.
Skyl og snit forårsløg i tynde skiver på skrå. Kom suppe i portionsskåle, pynt med forårsløg og servér brødet til.
Håber maden smager!