Linguine med rosmarinstegt græskar, mozzarella og sprød pancetta
20-30
5 dages holdbarhed

Linguine med rosmarinstegt græskar, mozzarella og sprød pancetta

Enkel og smagfuld ret med pasta, rosmarinstegt butternutgræskar, frisk mozzarella, fløde og sprød pancetta. Toppet med et drys persille.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Pancetta i tern
130 g
Butternut græskar
½ stk
Hvidløg
1½ fed
Rosmarin, frisk
½ pakke
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Bredbladet persille
½ pakke
Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 869 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 105 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog og kog pasta al dente som anvist på pakken, den skal stadig have lidt bid. Tag 1 dl kogevand fra og hæld pastaen i en sigte og skyl kort med koldt vand.
  2. Pancetta: Steg pancetta sprød ved middel til høj varme på en stor pande. Læg det på et stykke køkkenrulle. Tør det meste fedt af panden og brug den til at stege resten.
  3. Rosmarinstegt græskar: Skræl græskar og fjern kernerne med en spiseske. Skær græskarkød i tynde stave (½ x 2 cm), du kan evt. bruge en spiralizer, julienne rivejern eller et mandolinjern, hvis du har det. Pil og pres hvidløg. Skyl rosmarin, tag nålene af stilken og hak dem groft. Varm lidt olie op på panden fra pancettaen og steg græskarstrimlerne 5-6 min. sammen med hvidløg og rosmarin. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og pastavandet og varm det godt igennem.
  4. Topping: Skyl og hak persille groft. Riv mozzarellaen i mindre stykker.
  5. Anret: Bland den kogte pasta med græskar og smag evt. til med lidt mere salt og peber. Fordel pastablandingen i store dybe tallerkener og kom mozzarella og pancetta hen over. Drys med persille og servér straks. TIP: Du kan også servere tingene hver for sig, så man selv blander efter ønske.